DIRECT VEILIG ONLINE BETALEN MET iDEAL (Nederland)

iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen in Nederland. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder bij ING, Rabobank, ABN AMRO of SNS Bank kunt u direct gebruik maken van iDEAL. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven, zodat we direct kunnen beginnen met het verwerken van de bestelling. 

SOFORT BANKING ( Europa )

Naast de betaalmethode Ideal kunt u bij ons ook betalen via Sofort. Deze betaalmethode is ook bedoeld voor onze internationale klanten. Met deze betaling komt u in uw eigen betaalpagina, die gekoppeld is aan uw bank. Simpel & veilig

VOORAF OVERMAKEN

U kunt er ook voor kiezen om het bedrag zelf over te maken. Het verwerken van de order zal iets langer duren. Als u kiest voor vooraf overmaken maakt u het totale bedrag over naar rekeningnummer NL28 INGB 0006 2817 21 t.n.v Smellies o.v.v. uw factuurnummer. Zodra het bedrag na controle binnen is zal de order verzonden worden. 

© 2017 - 2024 Smellies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel